logo hvit2



Meny Sommer 2017

 
Forretter:
 
 
Hvitløksbrød 75,-
På Lasses vis…
Allergener: Hvetegluten og melk
Garlicbread
 
Fiskesuppe, forrett 135,- hovedrett 265,-
”Puttes” fisk- og skalldyrsuppe.
En klassiker!
Allergener: Melk, fisk og skalldyr
Fish- and shellfishsoup. A Classic!
 
Grillet kamskjell 120,-
Servert med wasabivinaigrette, tomat- og zucchiniconcassé og shiso
Allergener: Fisk, soya og sesamfrø
Seared Scallops
Served with wasabivinaigrette, tomatoe- and zucchiniconcassé and shiso
 
Kongekrabbe gratinert med brunet smør 130,-
Servert med syrlig grønnsakssalat, granateple og ramsløkmajones
Allergener: Skalldyr, laktose, sennep og egg
Buttergratinated king crab
Served with vegetablesalad, pomegranate and ramsonmayonaise
 
Kremet blomkålsuppe 95,-
Servert med grillet blomkål og chorizocrumble
Allergener: Laktose
Creamed cauliflowersoup
Served with grilled cauliflower and chorizocrumble
 
Vitello Tonnato 155,-
Servert med semitørket tomat, parmesan og stilkkapers
Italiensk klassiker, perfekt til å deles.
Allergener: Egg og svoveldioksid
Vitello Tonnato
Served with semidried tomatoes, parmesan cheese and capers
 
 
Hovedretter:
 
 
Pannestekt kveite 295,-
Servert med champagnerisotto, sitrusglasert gulrot og asparges,
grønnkålcrisp og maltaisesaus
Allergener: Fisk, laktose og egg
Seared Halibut
Served with champagnerisotto, citrusglazed carrots and asparagus,
deepfried kale and sauce maltaise
 
Brosme bakt med oliventapenade 285,-
Servert med reddik- og fennikelsalat, potetkake med soltørkede tomater og salsa verde
Allergener: Fisk og laktose
Cusk baked with olivepaste
Served with a radish- and fennelsallad, potatocake with sundried tomatoes, and salsa verde
 
Liveché kyllingbryst panert i salvie, sitronzest og cornflakes 275,-
Servert med chiliglasert gulrot, løk og småpotet. Sitrus-og urtesmør og balsamicoglaze
Allergener: Laktose og  svoveldioksidsulfitt
Seared chickenbreast breaded in cornflakes with lemonzest and sage
Served with citrusglazed carrots, onions and potatoes. Citrus- and herbbutter and balsamicglaze
 
Grillet Kalv Entrecôte 305,-
Servert med cæsarsalat, fondantpotet, grillet sikori- og squash, og kremet madeira- og hvitløkssaus
Allergener: Laktose og hvetegluten
Grilled veal rib-eye
Served with cesarsalad, fondantpotato, grilled chicory- and squash, and creamed Madeira- and garlicsauce
 
Smørdampet Asparges 265,-
Servert med grillet paprika- og sikori, Champagnerisotto, hollandaise, ruccula og urteolje
Allergener: Laktose og egg
Asparagus steamed in butter
Served with grilled bell peppers- and chicory, champagnerisotto, hollandaise sauce, rocket and herboil
 
Desserter:
Pasjonsfruktpannacotta 95,-
Servert med sjokoladejord og friske bær
Allergener: Laktose, hvetegluten og spor av nøtter
Passionfruitpannacotta
Served with choclatesoil and fresh berries
 
Demontert rabarbraterte 115,-
Servert med creme anglaise og friske jordbær
Allergener: Egg, laktose og hvetegluten
Disassembled rhubarb tarte
Served with crème anglaise and fresh strawberries
 
Ananas nedlagt i chili-og ingefærsirup 99,-
Servert med rabarbarasorbet, melonsalsa og aniscrumble
Allergener: Laktose og hvetegluten
Pineapple braised in chili- and gingersyrup
Served with rhubarbsorbet, salsa of melon and crumble with staranis
 
Gateaux Marcel på Lasses vis 110,-
Servert med karamelliserte pecannøtter og salt toffeesaus
Allergener: Egg, hvetegluten og laktose 
Gateaux marcel
Served with caramelized pecannuts and salty toffeesauce
 
Tre sorter kaffegodt 85,-
Spør servitøren hva som serveres i kveld
Three kinds of coffeetreats