logo hvit2



Meny Høst 2017

A la Carte

Forretter:

Hvitløksbrød 85,-
På lasses vis…
Inneholder allergener: hvete og melk
Garlic bread

Lun Kyllingconfit på økologisk Hovelsrudkylling 120,-
Servert med knekkebrød, karamelliserte valnøtter, plukksalat og bjørnebæremulsjon
Inneholder allergener: valnøtter, havre, rug, sesamfrø og egg
Warm confit of ecological Hovelsrud chicken
Served with flat bread, caramelized walnuts, salad and blackberry emulsion.

Kremet Jordskokksuppe 110,-
Servert med chorizo- og gressløkkrem og dehydrert eple
Inneholder allergener: melk
Creamy Jerusalem Artichoke soup
With chorizo- and chives cream and dehydrated apple

Spicy havabbor cevichè 120,-
Servert med betesalat, chilimarmelade og avokadokrem
Inneholder allergener: fisk og melk
Spicy Sea Bass ceviche
With beetroot salad, chili marmelade and avocado cream

Fiskesuppe, forrett 135,- hovedrett 265,-
“Puttes” fisk- og skalldyrsuppe
En klassiker
Inneholder allergener: melk, fisk og skalldyr
Fish- and shellfish soup. A classic!

Hovedretter:

Grillet breiflabb 310,-
Servert med røstipotet, rødvin- og eplesjysaus, gresskarpurè, syltet gresskar og smørslyngede edamamebønner
Inneholder allergener: fisk, selleri, melk og soyabønner
Grilled Anglerfish
With pommes rösti, redwine- and apple au jus sauce, pumpkin purée, pickled pumpkin and edamame beans tossed in butter.


Chilisyltet- og ovnsbakt ørret 285,-
Servert med linguinipasta slynget i koriandersmør, soyahollandaise og stekt sopp- og aspargesbønner
Inneholder allergener: fisk, melk, hvetegluten og egg
Chilipickled- and oven baked trout
With linguini pasta tossed in coriander, and soy hollandaise, fried mushrooms and green beans

Grillet okse indrefilet 335,-
Servert med ovnsbakt potet- og rotgrønnsaker, betechips og en portvin- og balsamicosaus
Inneholder allergener: selleri
Grilled Beef tenderloin
With roasted potatoes- and rootvegetables, beetroot crisps, and a portwine- and balsamic sauce

Lammeskank i rødvin, urter og hvitløk 310,-
Servert med mandelpotetpurè, semitørket tomat, sjysaus og en persille- og trøffelemulsjon
Inneholder allergener: selleri, laktose og egg
Lamb shank braised in red wine, herbs and garlic
With almond potato purée, semidried tomatoes, au jus sauce and a parsley- and truffle emulsion

Skogsoppterte 265,-
Servert med stekte grønnsaker, gresskarpuré, betesalat og en soyahollandaise
Inneholder allergener: egg, laktose, hvetegluten og soya
Mushroom tart
With fried vegetables, pumpkin purée, beetroot salad and a soy hollandaise

Desserter:

Tarte Tatin på lasses vis 105,-
Servert med vaniljekrem og salt karamell
Inneholder allergener: Melk og hvetegluten
Lasse Liten’s Tarte Tatin
With custard and salt caramel

Sjokoladefondant 110,-
Servert med pisket vaniljeis og solbærcoulis
Inneholder allergener: hvetegluten og melk
Chocolate fondant
With whipped vanilla ice cream and blackcurrant coulis

Krydderpære 105,-
Servert med honning- og kanelparfait og krokan
Inneholder allergener: hasselnøtt, mandel, melk og egg
Spice pear
With honey- and cinnamon parfait, and caramelized nut crumble

Chocolate cheesecake 110,-
Servert med marinerte bær
Allergener: melk og hvetegluten
Chocolate cheesecake,
With marinated berries

Tre Sorters kaffegodt 95,-
Spør servitøren hva som serveres i kveld
Three kinds of coffee treats